Codi d’identificació

Per facilitar la identificació de tots els espais protegits i elements naturals, tots tenen un codi d’identificació. Afegiu aquest codi en cada foto, en el camp que trobareu en el formulari de càrrega del concurs.

Per identificar encara millor la fotografia, de forma que no ofereixi dubtes al jurat i als usuaris, hi podeu afegir també una breu descripció, des d’on està feta i què s’hi mostra.

Amb aquesta informació nosaltres ens encarregarem de completar les dades del fitxer i d’afegir la imatge a la Viquipèdia.

Si ja teniu fotografies i voleu saber quin és el codi d’identificació, a continuació hi ha algunes maneres per trobar-lo.

Navegació per llistes

Vegeu les llistes temàtiques i seleccioneu l’apropiada. Algunes estan subdividides en més llistes per àmbits. Podeu ordenar-la per nom o per municipi, o bé podeu utilitzar la cerca del vostre navegador. Anoteu la identificació de la columna Codi.

Cerca per nom

En la pàgina del projecte a la Viquipèdia vegeu la secció de cerca. Introduïu el nom a cercar en la caixa corresponent a l’àmbit territorial, al principi de tot sense modificar el text existent. Amb el botó Cerca donarà els resultats trobats en les llistes de patrimoni natural.

Navegació per mapa

Si coneixeu la localització, podeu navegar per un mapa o vista de satèl·lit per trobar allò que heu fotografiat o què es pot fotografiar allà on es trobeu. En les llistes de patrimoni natural oferim uns enllaços a diferents servidors de mapes. Podeu veure’ls tots per a un àmbit territorial, navegar pel mapa, situar un element o apropar-vos a una localització. Cliqueu sobre un punt per obtenir el nom, el codi i l’enllaç a la llista corresponent.