Premis Girona 2015

Aiguamolls de l'Empordà 2

Foto de Mikipons, guanyadora de l’edició 2014

Les millors fotos de les Comarques Gironines tindran tres premis patrocinats per la Secretaria de Medi Ambient i la Xarxa de Custòdia del Territori, més un premi especial patrocinat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

 • Primer premi: “Mallerengues, Basses i Burricleta al Ripollès”, una experiència ecoturística Arrèlia per a dues persones.
 • Segon i tercer premis: “El Montseny i l’Erola, bellesa natural”, sortida per a 4 i 2 persones respectivament; més el llibre Viu la Terra: 12 acords exemplars de custòdia del territori i el manual Conservar la natura entre tots.
 • Premi especial Costa Brava Girona:
  • Allotjament per a dues persones a l’Hotel Hostalillo de Tamariu, data a concretar en temporada baixa.
  • Welcome Pack Camí de Ronda
  • Mapa del Camí de Ronda® Escala1:25.000 i guia amb les 10 millors platges del Camí de Ronda
  • Buff® del Camí de Ronda®

L’experiència ecoturística “Mallerengues, Basses i Burricleta al Ripollès” és una sortida organitzada per l’Associació Alt Ter pel dia 3 d’octubre de 2015. Us convidem a conèixer l’entorn natural del Ripollès mitjançant una bicicleta elèctric. De la mà de guies experts de CEA Alt Ter descobrireu els tresors de la natura que amaguen les seves muntanyes, les aus que habiten en aquest territori i l’Ecomuseu del Molí Petit. Sortida de Ripoll en bici elèctrica fins a Sant Joan de les Abadesses acompanyats d’un guia. Pel camí parareu a conèixer llocs d’interès natural. Arribada a Sant Joan de les Abadesses i visita a l’Ecomuseu Molí Petit. Dinar. Per la tarda realitzareu una visita interpretativa pel Turó de les Tres Creus, tot buscant rastres de fauna i revisant l’ocupació de les caixes niu. Retorn a Ripoll amb burricleta.

La sortida “El Montseny i l’Erola, bellesa natural” està organitzada per la Fundació Vincles pel dia 17 d’octubre de 2015. Inclou dinar de pícnic.

Els comentaris estan tancats.