Premis Barcelona 2015

Parc del Foix - 3

Foto d’Àngela Llop, guanyadora de l’edició 2014

Els guanyadors amb les tres millors fotografies de patrimoni natural de l’àmbit metropolità de Barcelona rebran els següents premis:

  • Primer premi: “Sent el Mediterrani“, una experiència ecoturística Arrèlia per a 2 persones.
  • Segon i tercer premis: “Patrimoni natural i històric del Turó de Montcada“, sortida guiada per a 4 i 2 persones respectivament; més el llibre Viu la Terra: 12 acords exemplars de custòdia del territori i el manual Conservar la natura entre tots.

L’experiència ecoturística “Sent el Mediterrani” és una sortida d’un dia a bord del veler Ranteolo, des del port marítim de Sant Feliu de Guíxols. El paquet inclou dinar en alta mar. Està organitzada per Submón pel 19 de setembre de 2015.

La zona marina de Canyons del Maresme és una zona de residència i alimentació de moltes espècies de fauna marina amenaçades: dofins, catxalots, i caps d’olla entre d’altres. A bord del veler Ranteolo visitareu aquesta zona acompanyats per tècnics de Submon, una entitat sense ànim de lucre que treballa per a la conservació del medi marí, que us mostraran el valor ecològic dels Canyons del Maresme. Gaudireu d’una estada en alta mar, i coneixereu quines són les bones pràctiques nàutiques per apropar-se als cetacis.

La sortida guiada “Patrimoni natural i històric del Turó de Montcada” està organitzada per l’Associació per a la Conservació de l’Entorn i la Recerca pel matí del dia 24 d’octubre de 2015.

Els comentaris estan tancats.