Premis Tarragona 2015

El Montmell-Marmellar - 35

Foto d’Àngela Llop, guanyadora de l’edició 2014


Els guanyadors amb les tres millors fotografies de patrimoni natural de l’àmbit del Camp de Tarragona rebran els següents premis:

  • Primer premi: “Via la natura a Tamarit, desperta els teus sentits”, experiència ecoturística Arrèlia per a 4 persones.
  • Segon i tercer premis: “Descoberta de l’Espai Natural Protegit de la desembocadura del riu Gaià”, sortida guiada per a 4 i 2 persones respectivament; més el llibre Viu la Terra: 12 acords exemplars de custòdia del territori i el manual Conservar la natura entre tots.

Aquestes sortides guiades estan organitzades per l’Associació Medioambiental La Sínia, pel dia 25 de juliol de 2015. L’entorn natural de Tamarit es caracteritza per la bellesa de la platja natural i el seu sistema dunar, i per la flora i fauna present a la desembocadura del riu Gaià. En aquest entorn s’hi ubica l’Hort de la Sínia, una finca agroecològica que ofereix diverses activitats.

L’experiència ecoturística “Via la natura a Tamarit, desperta els teus sentits” consta de la descoberta guiada de l’Espai Natural Protegit de la desembocadura del riu Gaià i estada a l’espai de benestar Essència a l’Hort de la Sínia. Dinar amb productes de temporada.

Els comentaris estan tancats.