Premis Lleida 2015

MontRebei2

Foto de Mikipons, guanyador de l’edició 2014

Els guanyadors amb les tres millors fotografies de patrimoni natural de l’àmbit de Ponent rebran els següents premis:

  • Primer premi: “Alinyà, la muntanya viva“, una experiència ecoturística per a 4 persones.
  • Segon i tercer premis: “Descobreix el món de les abelles i l’apicultura”, sortida guiada per a 4 i 2 persones respectivament; més el llibre Viu la Terra: 12 acords exemplars de custòdia del territori i el manual Conservar la natura entre tots.

L’experiència ecoturística “Alinyà, la muntanya viva” està organitzada per la Fundació Catalunya-La Pedrera amb data a concretar amb l’organització dels premis, entre setembre i octubre 2015. L’Espai Natura Muntanya d’Alinyà se situa als Prepirineus catalans, l’única regió d’Europa on nidifiquen i s’observen amb facilitat les quatre espècies de voltors que viuen a l’Antic Continent: voltor comú, trencalòs, voltor negre i aufrany. El matí iniciareu l’experiència acompanyant al guarda que alimenta els rapinyaires. Posteriorment realitzareu l’activitat “Menjant amb voltors”; durant un parell d’hores podreu observar com els voltors s’alimenten a l’interior del Punt d’Alimentació i com sobrevolen el mirador (hi ha telescopis a disposició). Realitzareu un típic dinar de muntanya casolà. Per la tarda realitzareu l’activitat “Camí de llúdrigues”, tot desplaçant-vos fins al pantà d’Oliana per a gaudir d’un fantàstic viatge en canoa.

La sortida guiada “Descobreix el món de les abelles i l’apicultura” està organitzada per l’Estació Biològica del Pallars Jussà, amb data a determinar entre setembre i octubre, durant una tarda a Talarn.

Els comentaris estan tancats.