Premis Comarques Centrals 2015

Muntanyes de Montserrat 1

2n premi de l’edició 2014

Els guanyadors amb les tres millors fotografies de patrimoni natural de l’àmbit de les Comarques Centrals rebran els següents premis:

L’experiència ecoturística “Descobreix la finca agroecològica la Font i el seu entorn natural” és una sortida organitzada pel Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis del Museu del Ter, pel dia 10 d’octubre de 2015. La finca de la Font, al Lluçanès, es troba immersa en un paratge singular on es compagina l’activitat agrària i ramadera sostenibles amb la conservació de la natura. Al matí, visita guiada per la finca La Font de la mà del seu propietari. Veureu com el seu gos fa creure el ramat d’ovelles ecològiques i coneixereu tot el que fa el seu propietari per ser el màxim de sostenible. Posteriorment activitat de descoberta de l’entorn natural: captura de crancs invasors, recerca d’invertebrats i finalment plantada d’un arbre al voltant del pantà de la finca. Dinar elaborat pel propietari amb carn ecològica de la seva finca (xai i vedella).

L’experiència ecoturística “Un dia entre cavalls” és una sortida organitzada per la Fundació Projecte Miranda pel dia 26 de setembre de 2015. És una jornada amb visita guiada a la finca del Pla de l’Orri (Alt Berguedà) i del ramat de cavalls de la Fundació Projecte Miranda, amb una explicació sobre l’Etologia (comportament del cavall en el seu mitjà natural) amb una sessió en grup de contacte i introducció a la comunicació amb cavalls. Inclou dinar amb productes ecològics.

La sortida “El Moianès més natural” està organitzada per l’Associació El Fanal pel matí del 31 d’octubre de 2015. Durant el recorregut aprendreu a identificar els animals i plantes típics del Moianès. La sortida finalitza amb una visita a les instal·lacions bioclimàtiques d’una empresa fabricadora de drons.

Els comentaris estan tancats.