Premis Alt Pirineu i Aran 2015

Val Aran malh dera Artiga 8459

Foto de Amadalvarez, guanyador de l’edició 2014


Els guanyadors amb les tres millors fotografies de patrimoni natural de l’àmbit Alt Pirineu i Aran rebran els següents premis:

  • Primer premi: “El Pirineu com mai l’has viscut”, experiència ecoturística per a 2 persones.
  • Segon i tercer premis: “Fauna dels Pirineus”, sortida guiada de MónNatura Pirineus per a 4 i 2 persones respectivament; més el llibre Viu la Terra: 12 acords exemplars de custòdia del territori i el manual Conservar la natura entre tots.

L’experiència ecoturística “El Pirineu com mai l’has viscut” és una sortida organitzada per Fundació Catalunya-La Pedrera, amb data a concretar amb l’organització dels premis entre setembre i octubre de 2015. El primer dia, arribada al municipi de Son per propis mitjans i allotjament a Món Natura Pirineus amb sopar inclòs. El segon dia, esmorzar a l’hotel i realització de l’activitat “Fauna dels Pirineus”.

La sortida guiada “Fauna dels Pirineus”, pels tres premiats, permet conèixer una part de les espècies més representatives de la fauna salvatge als Pirineus. MónNatura Pirineus està ubicat en un fantàstic paratge de les Valls d’Àneu. El centre disposa d’unes instal·lacions úniques als Pirineus que permeten al visitant fer vida a l’alta muntanya i descobrir els seus atractius.

Els comentaris estan tancats.