Premis Comarques Centrals

Cingles de Tavertet

Cingles del Collsacabra


Les millors fotos d’elements naturals de l’àmbit territorial de les Comarques Centrals de Catalunya tindran els següents premis.

1r premi

Experiència ecoturística “Collsacabra viu, tritons aufranys i lirons“, per a 2 persones els dies 4, 5 i 6 de juliol. El paquet inclou: allotjament en casa de turisme rural a la finca El Coll (Pruit); dissabte al matí, sortida guiada per conèixer els rapinyaires que s’amaguen entre els cingles del Collsacabra; per la tarda, descoberta de l’entorn natural de l’estany del Coll i allotjament a la casa de turisme rural; diumenge, dia lliure per gaudir del Collsacabra.

El Collsacabra destaca per les seves pastures, boscos, muntanyes, pobles i torrents, confeccionant un paisatge diversificat i exquisit. L’espai convida a admirar la naturalesa i a deixar-se embriagar per ella. Fàcilment es poden observar voltors, àguiles, tritons i salamandres, l’abellerol, cabirols i inclús teixons. De la mà d’un tècnic de l’Associació Paisatges Vius descobrireu els secrets naturals d’aquest entorn excepcional.

2n premi

  • Val per a 1 persona per a participar a la sortida guiada d’un dia “Visita a l’Espai Natural de les Capçaleres d’Ull de Ter” del 13 de setembre (inclou el dinar), organitzada per CEA Alt Ter (punt de trobada: Setcases).
  • Llibre Viu la terra. 12 acords exemplars de custòdia del territori.
  • Manual Conservar la natura entre tots.

3r premi

  • Val per a 4 persones per a participar a la sortida de mig dia “De peus al riu”, on es visitarà l’illa del Sorral (de les poques i més ben conservades illes fluvials de l’Alt Ter) i es capturaran alguns animalons aquàtics, que ens ajudaran a saber quin és l’estat ecològic del riu.. Sortida organitzada pel Centre d’Estudis dels Rius
    Mediterranis – Museu del Ter (punt de trobada: Les Masies de Voltregà).
  • Llibre Viu la terra. 12 acords exemplars de custòdia del territori.
  • Manual Conservar la natura entre tots.

Aquest premi està organitzat per la Secretaria de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya i la Xarxa de Custòdia del Territori. Les organitzacions que hi col·laboren són:

Paisatges Vius Museu del Ter Centre d’Educació Ambiental Alt Ter

Els comentaris estan tancats.