Premis Lleida

Grans espais

Vista de la serra de Boumort


Les millors fotos d’elements naturals de l’àmbit territorial de Ponent tindran els següents premis.

1r premi

Experiència ecoturística “Observa els grans rapinyaires”, per a 2 persones el cap de setmana del 26 i 27 de juliol. El paquet inclou: visita al matí de l’observatori de voltors a Isona, dinar campestre, visita guiada a la tarda per la Serra de Boumort i rodalies, allotjament en casa rural amb sopar i esmorzar inclosos, visita guiada el diumenge al Punt d’Alimentació Suplementària (PAS) de Siall per observar voltors.

El nostre Pirineu acull les quatre espècies de rapinyaires carronyaires d’Europa, i és l’únic lloc on es poden observar juntes i en una sola jornada. Descobreix l’hàbitat i ecologia d’aquestes espècies de la mà d’un expert de l’Associació Trenca. Podràs conèixer els projectes que l’associació està desenvolupant a la zona, com la reintroducció del voltor negre, i el projecte de xarxa de menjadors per necròfags al Pirineu, basades en acords de custòdia

2n i 3r premi

El segon i tercer premi consisteix en un lot que consta de:

  • Sortida guiada per a 4 persones d’un matí pels senders recuperats de Collegats, al Prepirineu català (Pobla de Segur), un espai amb un elevat interès naturalístic. Dia: 12 de juliol. Organitza: Estació Biològica del Pallars Jussà.
  • 1 ampolla d’oli Salvatge, oli de les reserves de fauna de l’Associació Trenca.
  • Llibre Viu la terra. 12 acords exemplars de custòdia del territori.
  • Manual Conservar la natura entre tots.

Aquest premi està organitzat per la Secretaria de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya i la Xarxa de Custòdia del Territori. Les organitzacions que hi col·laboren són:

Associació TRENCA Estació Biològica del Pallars Jussà

Els comentaris estan tancats.