Premis Tarragona

Reflexe del Castell de Tamarit a la desembocadura del riu Gaià

Castell de Tamarit des de la desembocadura del riu Gaià


Les tres millors fotos del Camp de Tarragona tindran els següents premis.

1r premi

Experiència ecoturística “Viu l’entorn natural de Tamarit“, per a 2 persones el proper 26 de juliol incloent: esmorzar amb productes de proximitat a l’Hort de la Sínia, descoberta guiada de l’Espai Natural Protegit de la desembocadura del riu Gaià, dinar amb productes de temporada, tarda a l’espai de benestar Essència a l’Hort de la Sínia i comiat amb una panera amb productes ecològics.

L’entorn natural de Tamarit es caracteritza per la bellesa de la platja natural i el seu sistema dunar, i per la flora i fauna present a la desembocadura del riu Gaià. En aquest entorn s’hi ubica l’Hort de la Sínia, una finca agroecològica que ofereix diverses activitats.

2n i 3r premi

El segon i tercer premi consisteix en un lot que consta de:

  • Val per a 4 persones per a participar a la sortida “Pescadors d’alçada”, organitzada pel GEPEC-EdC. Sortida des del Port de Tarragona fins a les envistes del Cap de Salou, a una o dues milles mar endins. De 9 a 13h. Data pendent de confirmació.
  • Llibre Viu la terra. 12 acords exemplars de custòdia del territori.
  • Manual Conservar la natura entre tots.

Aquest premi està organitzat per la Secretaria de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya i la Xarxa de Custòdia del Territori. Les organitzacions que hi col·laboren són:

Associació Mediambiental La Sínia GEPEC Grup d’Estudi i Protecció dels Ecosistemes Catalans EdC Ecologistes de Catalunya

Els comentaris estan tancats.