Premis Barcelona

Les tres millors fotos de l’àmbit Metropolità de Barcelona tindran premis.

1r premi

Experiència ecoturística “Sent el Mediterrani“. Consisteix en una sortida d’un dia a bord del veler Onas des del port marítim de Badalona pels Canyons del Maresme. El paquet és per a dues persones pels dies 12 o 13 de juliol, subjecte a la meteorologia, i inclou dinar en alta mar.

La zona marina de Canyons del Maresme és una zona de residència i alimentació de moltes espècies de fauna marina amenaçades: dofins, catxalots, i caps d’olla entre d’altres. A bord del veler Onas visitareu aquesta zona acompanyats per tècnics de Submon, una entitat sense ànim de lucre que treballa per a la conservació del medi marí, que us mostraran el valor ecològic dels Canyons del Maresme. Gaudireu d’una estada en alta mar, i coneixereu quines són les bones pràctiques nàutiques per apropar-se als cetacis.

2n i 3r premi

El segon i tercer premi consisteix en un lot que consta de:

  • Un lot de productes ecològics i de proximitat de Gallecs: 6 cerveses Toc d’espelta, 2 pots de melmelades, un pot de mongeta del ganxet, un paquet de farina. Promogut pel Consorci de Gallecs.
  • Llibre Rius de paraules. Recull de cultura popular catalana al voltant dels rius de casa nostra de l’Associació Hàbitats – Projecte Rius.
  • Llibre Viu la terra. 12 acords exemplars de custòdia del territori.
  • Manual Conservar la natura entre tots.

Aquest premi està organitzat per la Secretaria de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya i la Xarxa de Custòdia del Territori. Les organitzacions que hi col·laboren són:

Associació Submon Associació Hàbitats Consorci de Gallecs

Els comentaris estan tancats.